Hasznos információk

Mit kell tudni a rendelésről?

A rendelési idő szakterülettől függően változik. Igyekszünk alkalmazkodni az Ön szabadidejéhez, igényeihez. Előfordulhat, hogy az oldalon feltüntetett rendelési időtől vannak eltérések, illetve sürgős esetekben is érdemes telefonos munkatársunkhoz fordulnia, hogy segíteni tudjunk, mikor és hol találja meg orvosunkat.

Mennyit kell várakoznom?

A pácienseket alapvetően a telefonos előjegyzésnek megfelelő beosztással fogadjuk. Előfordul azonban, hogy akár az orvosnak, akár a bejelentkezett betegnek valami váratlan esemény jön közbe. A sürgősségi eseteket is nyilván előre kell vennünk. Igyekszünk minél kevesebb ideig megvárakoztatni Önt, az esetek többségében az előjegyzés szerinti időpontban fog sorra kerülni.
Ha várnia is kell, igyekszünk kényelméről gondoskodni. Kényelmes, hangulatos várótermünkben számos magazint olvashat. Ivóvíz automata, a kisgyerekek számára játéksarok teszi kellemesebbé azokat a perceket, amíg sorra kerül.

Mit hozzak magammal a vizsgálatra?

    • TAJ kártyája, első vizsgálatkor személyi okmányai. Amennyiben nem magyar állampolgár, akkor kérjük, útlevelét is hozza magával.
    • Előző betegségeiről, műtéteiről, illetve a kapcsolódó betegség esetén korábbi vizsgálatainak eredményéről szóló leleteket, zárójelentést.
    • A jelenleg is használt, rendszeresen szedett gyógyszereit, illetve azok listáját.
    • Ha kisgyermekkel érkezik, akkor valami személyes tárgyát a gyermeknek, ami vigasztalja, lefoglalja őt.
    • Ha visszatérő páciens, akkor azt, amit az orvosa külön is kért Öntől (lelet, gyógyászati segédeszköz, napló stb.)