Bejelentkezés ultrahang-, nőgyógyászati- és 4D(babamozi) rendelésre 30/628-063                         és 63/311-350 tel. számon lehet

Bejelentkezés laborvizsgálatra kizárológ 20/410-2432 tel. számon lehetséges!

Bejelentkezés foglalkozásegészségügyi (MÁV) rendelésre kizárológ 20/211-9939 tel. számon lehetséges!

Miért épp Dr. Szentes?        

Ennek több oka van. :)

Aki már járt nálunk, az tudja, hogy Szentes belvárosában, mégis nyugodt körzetében, a busz pályaudvar mellett elhaladó József Attila utcából nyíló Új utcában kapott helyet a magán szakorvosi centrum.

Amikor egészségközpontunknak nevet kerestünk, nem csak azért neveztük el Dr. Szentesnek, mert a Szentes központjában található.

Dr. Szentes és a lokálpatriotizmus. Orvosaink szentesiekért évek óta Szentesen praktizálnak, Szentesről származnak, ide települtek.
Orvosaink elkötelezettek, szakmájuk kiválóságai, akik szakmai tudásuk mellett empátiával is rendelkeznek, pácienseikről értő figyelemmel, megértéssel gondoskodnak.

Ha Ön a Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrumot választja, akkor egy olyan intézményre bízza magát, ahol a maximális figyelem, az emberség, a páciensekre fordított idő mind-mind számítanak, ahol választ kaphat kérdéseire, megoszthatja velünk gondolatait, aggodalmait, ahol biztonságban érzi magát.

Kényelmes, családias, otthonos rendelőt alakítottunk ki, hogy Ön mindenkor jól érezze nálunk magát, még akkor is, ha gondok gyötrik és aggódik.
Mivel filozófiánk a páciensek igényeinek messzemenő kiszolgálása, a kapcsolódó, helyben el nem végezhető vizsgálatok megszervezésében is teljes mértékben segítjük Önt.

Egészségünk nagy kincs, így mindannyiunk közös érdeke, és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy Ön minden egyes alkalommal elégedetten távozzon tőlünk.
Mert a jól elvégzett feladat, a gondoskodás és törődés öröme az, amely szakorvosainkat hivatásuk során elkíséri, és az Ön elégedettsége minden alkalommal megerősít bennünket abban, hogy jól tesszük a dolgunkat.